Akyazı İlçe müftüsü îzzet Şener Yüce Rabbimizin âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (sas) mevlidi şerifini kutlama mesajı yayınladı.
Müftü Şener" insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan rahmet elçisi Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir dedi
Akyazı İlçe Müftüsü İzzet Şener İslam Düşmanlığı artarak devam ettigini belirterek "
Bütün âlemlere rahmet olarak gönderillen dünyaya insanlık ögreten , Peygamber efendimize hakaret ediliyor islam düşmanlığı yapılıyor. Mevlid kandiliniz arifesinde saldırıyorlar, Dünya için bir talihsizlikdir, dünya ayağa kalması lazım, Fransa menşeli ürünlerin satın alınmaması onlara destek olmamak için,bu imkanımız var yapılan harete tek vucut olmalıyız dedi.
KAYNAK AKYAZI HABER